KARAOSMANOĞLU İZAYDAŞ AİLESİ İLE BAYRAMLAŞTI



İZAYDAŞ ailesi yöneticilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, Tes-İş Adapazarı Şube Yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim KARAOSMANOĞLUnun katılımları ile tesislerimizde gerçekleşen bir tören ile bayramlaştı.
Açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, tüm çalışanların bayramını kutladı ve birlik, beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Her günün bayram tadında geçmesini dileyerek katılımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğluna teşekkür etti.
Sonrasında çalışanlarımıza hitap eden Başkan Karaosmanoğlu,
“Büyük bir aile olduğumuzu, karşılıklı sevgi, anlayış ve dayanışma içerisinde acıları ve mutlulukları paylaşmanın gerek aile gerekse kentimizin kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade etti.
İZAYDAŞın kentimiz ve ülkemiz için çok önemli bir kuruluş olduğunu, yeni projeler ile çıtanın daha da yükseltilmesi gerektiğini vurguladı. İnsan enerjisinin her şeyin üstesinden gelebileceğini, beyin gücümüz ile insan sevgisini birleştirdiğimiz takdirde büyük başarılara imza atabileceğimizi belirtti. Başkan Karaosmanoğlu güzel bir örnekle; “insan çocuğunun büyüdüğünü fark etmez ancak yapılan çalışmalar ve yatırımlar ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren kurumların çok ciddi başarılara imza attığını doğa ve insan sevgisi ile bunu başardığını sözlerine ekledi. Karaosmanoğlu ayrıca ”Bu inanç ve azimle herkesin işini en güzel şekilde yapma gayreti içerisinde olması gerektiğini belirterek, vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır sözleri ile konuşmasını tamamladı.
Daha sonra çalışanlarımız ile bayramlaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek tesislerimizden ayrıldı.

Haber Resimleri



              



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ’ta 4. Bayanlar Bowling Turnuvası heyecanı yaşandı

    İZAYDAŞ’ta 4. Bayanlar Bowling Turnuvası heyecanı yaşandı

    İZAYDAŞ’ın bayan çalışanları, geleneksel 4. Bayanlar Bowling Turnuvasını başarıyla tamamladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, SANTEK 2016 fuarında yerini aldı

    İZAYDAŞ, SANTEK 2016 fuarında yerini aldı

    İZAYDAŞ, bu yıl kapılarını üçüncü kez açan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda Doğu Marmara’da faaliyet gösteren sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı

    İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, kuruluşunun 20.yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 20 çalışanın 20 plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede duygu dolu anlar yaşandı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik

    İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik

    Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, 20.Yıl etkinlikleri çerçevesinde birimler arası 5. Futbol turnuvası organizasyonunu tamamladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta imzalar atıldı

    İZAYDAŞ’ta imzalar atıldı

    İZAYDAŞ çalışanlarını ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Anlaşma sonucu ücretlerde ortalama yüzde 11 zam, sosyal haklarda da yüzde 15 artış sağlandı...Haberin Devamı