İZAYDAŞ emekçi kadınlarını unutmadı
İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. Kahvaltı ile başlayan programda, duygulu ve keyifli anlar yaşandı.
KADIN ÇALIŞANLAR BİRARADA
İZAYDAŞ’ta birçok farklı kademede emek veren kadın çalışanlar, 8 Mart’ın Pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla haftanın son gününde bir araya geldi. Kahvaltı eşliğinde başlayan programa, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu ile İZAYDAŞ’taki kadın çalışanlar katıldı.
“BUGÜNÜN KAHRAMANI KADINLARI SAYGIYLA ANIYORUZ”
Kadınlar günü özel programında İZAYDAŞ’ta görev yapan kadın çalışanlar görüş ve düşüncelerini paylaştı. En genç kadın çalışan işyeri hemşiresi Buket Bükrü, İZAYDAŞ’ta kadın çalışan olmanın kendisine önemli tecrübeler kazandırdığını belirterek şirketteki tüm çalışanların kendisine destek olduğunu ifade etti. TES-İŞ Sendikası İşyeri Temsilcisi Burçin Ünal ise Dünya Emekçi Kadınlar Gününün kutlamaya dönüşmüş bir anma günü olduğunu belirterek “Ancak önce kendi şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi. Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu da, öncelikle bugünün kahramanı olan kadınları saygıyla andıklarını belirterek İZAYDAŞ’taki tüm kadın çalışma arkadaşlarımın emekleri için teşekkür ediyorum” dedi. İZAYDAŞ’ta kadın çalışan olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Nefesoğlu, “Şirketimizin bu konulardaki hassasiyeti bizim için çok kıymetli çünkü özel olarak hatırlanmak çok güzel. Ayrıca burada bulunan kadın arkadaşlarımla çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
SARAÇ: KADINLARIMIZIN HER ANI EMEK
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç programda yaptığı konuşmada, “Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle hayatımızın her anında yan yana olduğumuz, her anı "emek” olan kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi. 8 Mart’ın Pazar gününe denk gelmesinden dolayı öncesinde bir araya gelmeyi düşündüklerini belirten Genel Müdür Saraç ayrıca, kadın çalışma arkadaşlarının şirkete önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Saraç, “İZAYDAŞ’ın başarılı çalışmalarında hepinizin tek tek emeği var, teşekkür ediyorum. Bugün laf olsun diye değil gerçek anlamda sizlerle birlikte çalışıyor olmanın gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim.
GÜNÜN ANISINA
Konuşmaların sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç ve Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, İZAYDAŞ’ta çalışan tüm kadınlara günün anısına hediye verdi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu. 06.03.2020
Haber Resimleri





Diğer Haberler
-
Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde İzaycan’a sevgi seli…
30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde eğlenceli ve birbirinden farklı sıfır atık atölyelerinin bulunduğu etkinlik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, özel bireyler ile İzaycan’ı buluşturdu.
21 Mart Down Sendromlular farkındalık günü kapsamında +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği öğrencilerini tesisimizde ağırladık. ..Haberin Devamı -
Rektör Cantürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve şirket yöneticileri, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, havadan Marmara’yı denetleyecek
Deniz Kontrol ve Denetim Uçağımızla Marmara’nın havadan denetimi gerçekleştirilecek..Haberin Devamı -