İZAYDAŞ ailesi bayramlaştı
İZAYDAŞ yönetici ve çalışanları kurban bayramı tatili öncesinde geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak’ın da katıldığı törene katılım yoğun oldu. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç çalışanlara hitap eden konuşmasında tatil boyunca tesiste vardiyalı hizmet vereceklere teşekkür ederken seyahate çıkacak çalışanlardan dikkatli olmalarını istedi.
İZAYDAŞ BİR VE BERABER
Yemekhanede gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Genel Müdür Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, birim müdürleri, yöneticiler ve çalışanlar katıldı. Genel Müdür Muhammet Saraç konuşmasında, şirketin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunurken vazgeçilmez olan İSG kuralları, müşteri memnuniyeti ve yönetim sistemleri vurgusu yaptı. Sistemlerinden asla taviz verilmemesi gerektiğini belirtti.
500.000 TON YAKMA GURURU
Genel Müdür Muhammet Saraç, “tesisin 500.000 ton yakmasına bu hafta içi şahit olduk, keyifliyiz ve gururluyuz. Teknik, yasal ve etik değerlere başından beri uyum içinde işimizi yapıyoruz. Kurulduğu günden bu yana 500.000 ton yakmanın %65 son 10 yılda, kalan %35’lik kısmı ise önceki 13 yılda gerçekleşti, bunu birlikte başardık. İnşallah nice büyük tonajları başarı ile yönetmeye devam edeceğiz. Her noktada emeği geçen çalışma arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Saraç ayrıca “Allah hepimize ailece, milletçe, bütün insanlık olarak hayırlı bayramlar nasip etsin. Sizlerin ve ailelerinizin bayramlarını tebrik ediyorum. Hepinize nice bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu. Konuşmasının son bölümünde ise Saraç “17 Ağustos 1999 depreminin 20.yıl dönümü münasebetiyle vefat eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Bizlerin görevi depremi unutmadan, tedbirler alarak hatırlatmaktır” dedi.
SIFIR ATIK VURGUSU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ise bayramlaşma törenindeki sözlerinde sıfır atık ve israf vurgusu yaptı. Çakmak “Dünya’nın birçok yerinde mazlum insanlar açlık ile mücadele verirken Batı’da israf 3’te 1 oranına yükselmiş durumdadır. Sıfır atık israfın önüne geçilmesi ve atık miktarının azaltılması için önemli bir fırsat ve projedir” dedi. Çakmak konuşmasının devamında ise “Kurban bayramları paylaşma duygusunun en yoğun yaşandığı dönemdir. Bu bayram ve her bayram bu duygu ile tüm mazlum coğrafyalardaki Müslümanlara yardım elimizi uzatmaya devam etmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile İZAYDAŞ yönetici ve çalışanlarının bayramlarını tebrik ederim” dedi.
BAYRAM HATIRASI
Bayramlaşma töreni Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak’ın katılımı ile çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 09.08.2019
Haber Resimleri















Diğer Haberler
-
ACIMIZ BÜYÜK...
İZAYDAŞ İdari İşler Şefi Cemal Savaş'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz...Haberin Devamı -
Bilgilendirme: İZAYDAŞ hafriyat sahası işletmiyor.
Körfez İlçesi İlimtepe yolu üzeri Kuzudere mevkiindeki hafriyat sahasında, kamyonların döküm yaptığı sırada meydana gelen toprak kaymasında iki kamyonun kayarak devrildiği ve bu sahanın İZAYDAŞ tarafından işletildiği haberi yerel basına yansımıştır. ..Haberin Devamı -
Çalışan memnuniyeti anketi sonuçlandı
Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İZAYDAŞ çalışan memnuniyeti anketi sonuçlandı...Haberin Devamı -
Staj başvuruları duyurusu
2021-2022 yılı kış dönemi staj başvuruları, 09-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında pandemi şartları nedeniyle dijital ortam üzerinden alınacaktır...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ağırladı.
Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay İZAYDAŞ’ı ziyaret ederek tesis çalışanları ile bir araya geldi. ..Haberin Devamı