İZAYDAŞ, Karbon Zirvesinde iz bıraktı



Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, VI. İstanbul Karbon Zirvesi’nde farklı sektörlerin lider firmaları ile bir araya geldi. Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle 6. İstanbul Karbon Zirvesi’nin bu yıl önemli başlıklarından biri karbon ticareti ve iklim finansmanı oldu.

VI. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yanı sıra İZAYDAŞ ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunun desteğiyle Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D) tarafından düzenlenen 6. İstanbul Karbon Zirvesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

KARBON SALINIMINI AZALTMAK

Türkiye karbon piyasasından alacağı pay ve bu süreçte iklim değişimiyle mücadelede yol haritasının ne olması gerektiği 6. İstanbul Karbon Zirvesi’nde tartışıldı. Ayrıca Zirve kapsamında Yeşil Ekonomi: İklim Finansmanı ve Karbon Piyasası, Türkiye’nin İklim Değişimiyle Mücadelesi ile Karbon Yönetimi ve Endüstri oturumları gerçekleştirildi. Zirvede, "1.5 Derecelik Küresel Isınmaya Karbon Yönetimi İle Dur Demek İçin Yeşil Ekonomi Yolunda Bir Araya Geliyoruz” mesajı dikkat çekti.


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ, 2013´TE DE KENDİ REKORUNU KIRDI

    İZAYDAŞ, 2013´TE DE KENDİ REKORUNU KIRDI

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, her yıl elde ettikleri rekor rakamları, 2013 yılında daha da geliştirdiklerini söyledi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´TAN İZMİT KAYMAKAMINA BRİFİNG

    İZAYDAŞ´TAN İZMİT KAYMAKAMINA BRİFİNG

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak´ı ağırladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´TA SOSYAL İŞLER TÖRENİ

    İZAYDAŞ´TA SOSYAL İŞLER TÖRENİ

    Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanları için bir kutlama töreni düzenledi. ..Haberin Devamı
  • Kasım Erben emekli oldu

    Kasım Erben emekli oldu

    İZAYDAŞ Laboratuvar Şefliğinde numune alma çalışanı olarak görev yapan Kasım Erben emekli oldu...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´IN DESTEK HİZMETİ İHALESİNE YOĞUN İLGİ

    İZAYDAŞ´IN DESTEK HİZMETİ İHALESİNE YOĞUN İLGİ

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, 80 taşeron çalışanını ilgilendiren personel destek hizmeti ihalesini tamamladı. 28 firmanın dosya aldığı ihaleye 13 istekli katıldı...Haberin Devamı