SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyonu İZAYDAŞ’ta



Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Çevre ve Şehircilik Komisyonu’nu ağırladı.

SUNUM VE TEKNİK GEZİ

İZAYDAŞ Genel Müdürü ve Kocaeli Sanayi Odası Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Mehmet Tuncer Acan, Komisyon Başkan Yardımcısı Gamze Ergene, Komisyon Üyeleri Çetin Kâhya, Fatih Boztepe, Ekrem Seçgin ve Seda Tünay katıldı. İZAYDAŞ’ın atık yönetimi faaliyetleri ve yenilenebilir enerji üretimi konusundaki gelişiminin konuşulduğu ziyaret programında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Şirket faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filminin ardından gerçekleştirilen teknik gezide, tesisin çalışma sistemi detaylı bir biçimde ele alındı.

SARAÇ: ÇALIŞMALARIMIZI BAŞARIYLA SÜRDÜRÜYORUZ.

Aynı zamanda Kocaeli Sanayi Odası Çevre Komisyonu Başkanlığını yürüten Muhammet Saraç bu ziyaretin, kurumlar arası tecrübelerin karşılıklı paylaşılması ve odalar arası işbirliği konusunda güzel bir adım olduğunu belirterek Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Çevre ve Şehircilik Komisyonu’nu ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Saraç “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun öncülüğünde atık yönetiminde lider bir kuruluş olmak bu faaliyetlerimizin yanında enerji üretiminde de çalışmalarımızı başarıyla sürdürmek için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

15.02.2019


Haber Resimleri



                 



Diğer Haberler

  • İSO´dan İZAYDAŞ´a plaket

    İSO´dan İZAYDAŞ´a plaket

    İstanbul Sanayi Odası 13. Çevre ve Şehircilik Ödülleri sahiplerini buldu. ..Haberin Devamı
  • 2012´Yİ DE REKORLARLA TAMAMLADIK

    2012´Yİ DE REKORLARLA TAMAMLADIK

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, 2011 yılında her alanda elde ettikleri rekor rakamları, geçen yıl daha da geliştirdiklerini söyledi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´A BİR KALİTE BELGESİ DAHA

    İZAYDAŞ´A BİR KALİTE BELGESİ DAHA

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla kendini geliştirmeye ve hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´ta TİS görüşmeleri başladı

    İZAYDAŞ´ta TİS görüşmeleri başladı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ´ta toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı. Yerel-Sen, TES- İŞ ve İZAYDAŞ´ın üst düzeyde temsil edildiği ilk toplantıda, toplam 40 madde geçildi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´A 3 YILDA 25 BİN FİDAN

    İZAYDAŞ´A 3 YILDA 25 BİN FİDAN

    İZAYDAŞ´ta birkaç yıl önce başlayan ağaç dikim seferberliği bütün hızıyla devam ediyor...Haberin Devamı