KSO Çevre Komisyonu yeni üyeleri ile toplandı



Başkanlığını İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın yürüttüğü, Kocaeli Sanayi Odası Çevre İhtisas Komisyonu yeni üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda, yakın zamanda gerçekleşecek olan çevre etkinlikleri, Sıfır Atık Projesi ve Yakma Tesisi konuları görüşüldü.

KOMİSYON SARAÇ’IN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Kamu kurum ve kuruluşları, yerel idareler, OSB Müdürlükleri ve KSO Meclis Üyelerinin katılımı ile oluşturulan, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın başkanlığını yürüttüğü, “KSO Çevre İhtisas Komisyonu” yeni üyeleri ile KSO’da bir araya geldi. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın başkanlığını yaptığı toplantıya,  KBB Çevre Koruma Daire Başkanı Ünal Bostan, KSO Meclis Üyesi Bora Ergene ve Sedat Açıldı, 27. Meslek Komitesi Başkanı Uğur Meral, TÜBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü’nden Selma Ayaz, GTÜ’den Nihal Bektaş, KSO Kalite ve Çevre Uzmanı Aynur Hacıfettahoğlu, ÇMO’dan Beyhan Dönmez, TÜPRAŞ’tan Ersoy Koca ve OSB’lerin Çevre Mühendisleri iştirak etti.

ÜYELER SUNUM İLE BİLGİLENDİRİLDİ

Yeni üyelerin yer alması nedeni ile tanışma ile başlayan toplantı, Başkan Saraç’ın, komisyonun çalışma usul ve esasları konusunda yaptığı bilgilendirme ile devam etti. Toplantıda; yakın zamanda gerçekleşecek olan çevre etkinlikleri, Sıfır Atık Projesi ve Yakma Tesisi konuları görüşüldü. TÜBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü teknik personeli tarafından “İzmit Körfezi – uzun dönemli petrol kirliliğine yönelik izleme ve önlemeye yönelik yapılan çalışma, İzmit Körfezi derin deniz deşarj hatlarının görüntülenmesine yönelik çalışma ve arıtma çamurlarının bertarafına yönelik geliştirilen yenilikçi (kavitasyon) çalışmaları” konusunda sunum yapılarak üyeler bilgilendirildi. Toplantı teklif ve temenniler ile sona erdi.


Haber Resimleri



        



Diğer Haberler

  • HELAL OLSUN HÜLYA ABLA...

    HELAL OLSUN HÜLYA ABLA...

    Elimiz bir türlü varmadı işte yazmaya... ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ atık sektörünün okulu

    İZAYDAŞ atık sektörünün okulu

    İki ayda çoğu üniversiteli 1000 öğrenci tesisi gezdi, projeler hakkında bilgi aldı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı sektörün ufkunu açıyor

    İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı sektörün ufkunu açıyor

    İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı, Yeterlilik Testleri Düzenleme konusunda uluslararası yetkili kurumlar arasında yerini alıyor...Haberin Devamı
  • BAŞKAN TOLTAR´DAN İZAYDAŞ´A ZİYARET

    BAŞKAN TOLTAR´DAN İZAYDAŞ´A ZİYARET

    Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, şirket yöneticileri ve eski mesai arkadaşlarına iade i ziyarette bulundu. ..Haberin Devamı
  • GENEL SEKRETER YARDIMCISI OKUMUŞ, İZAYDAŞ İLE TANIŞTI

    GENEL SEKRETER YARDIMCISI OKUMUŞ, İZAYDAŞ İLE TANIŞTI

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İZAYDAŞ´ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı