İZAYDAŞ, IFAT Eurasia fuarında boy gösterdi
İZAYDAŞ, IFAT Eurasia 2017 Çevre Teknolojileri Fuarı’nda sektörün aktörleri ile bir araya geldi, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ağırladı.
İZAYDAŞ STANDI TAM NOT ALDI
Türkiye’de ikinci kez kapılarını açan IFAT Eurasia 2017 Çevre Teknolojileri Fuarı’nın açılışı yerli ve yabancı birçok bürokrat, akademisyen ve yatırımcının katılımıyla gerçekleşti. İZAYDAŞ, Türkiye’de bu alanda yapılan tüm fuarları geride bırakan IFAT Eurasia fuarına kalabalık bir ekiple katıldı. İZAYDAŞ yetkilileri, modern tanıtım standında üç gün boyunca yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Üniversite öğrencileri, çeşitli belediyelerden yetkililer, akademisyen ve uluslararası atık üreticisi firma temsilcilerine, şirketin faaliyetleri ve projelerini anlatan İZAYDAŞ, çevre ve atık yönetimi sektöründeki lider duruşunu bir kez daha ortaya koydu.
TANITIM VE TOPLANTILAR
Türkiye’de atık yönetimi sektörünün lider kuruluşu İZAYDAŞ, IFAT Eurasia 2017 Çevre Teknolojileri Fuarı’nda yoğun ilgi görürken İZAYDAŞ’ın standında üç gün boyunca binlerce ziyaretçi şirketin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise fuar standında üst düzey bürokrat ve uluslararası yatırımcılarla görüşürken başkanlığını yürüttüğü TAYÇED (Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği) ve KSO Çevre İhtisas Komisyonu üyeleri ile birer toplantı gerçekleştirdi.
ZİYARETÇİLERİMİZ
Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçinin yanı sıra AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, ÇŞB Atık Yönetimi Dairesi Başkanı Ahmet Varır, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, İSTAÇ Genel Müdürü Fahrettin Soran’da İZAYDAŞ standını ziyaret eden isimler arasındaydı.
16-18.02.2017
Haber Resimleri








