Lider İZAYDAŞ VII. TÜRKTAY Paneli’nde
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bu yıl yedinci kez düzenlenen TÜRKTAY Paneli’nde yer aldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, iki gün süren panelde oturum başkanlığı yaparken İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise “Tehlikeli atıkların yönetimi” başlıklı oturumda yaptığı sunum ile panelist olarak yer aldı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Şişecam’ın ana sponsorluğu ile İZAYDAŞ, LASDER, TÜMAKÜDER, TÜDAM ve TAYÇED gibi etkin kurum ve kuruluşların desteklediği “TÜRKTAY” (Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi) paneli Ankara HiltonSa toplantı salonunda düzenlendi. Bu yıl yedinci kez düzenlenen Türktay, “Türkiye’de Döngüsel Ekonomi Kapsamında Atık Yönetimine ve Geri Dönüşüme Genel Bakış” başlığı altında toplandı. Atık Yönetiminin tüm yönleriyle ele alındığı ve sonuç raporunun konuyla ilgili çalışmalara rehberlik etmesi amacıyla katılımcılarla paylaşılacağı panele, Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı ve İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, İZAYDAŞ yöneticileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan uzman yetkililer, çeşitli üniversitelerden çok sayıda akademisyen, STK temsilcileri ve sektörle ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı.
SARAÇ, OTURUM BAŞKANLIĞI YAPTI
İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, panelde “Türkiye’de Atık Yönetimi ile Geri Dönüşüm Stratejisi ve Uygulama Konuları” başlıklı oturumun başkanlığını gerçekleştirdi. Yoğun ilgiyle takip edilen oturumda Saraç, kamu ve özel sektör temsilcilerinin, sektörün problemlerini tartışma fırsatını iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.
ŞAHAN DEDE, SUNUM YAPTI
İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise “Türkiye’de Tehlikeli Atıkların Yönetimi, Atıkların Yakıt ve Alternatif Hammadde (Enerji) Olarak Değerlendirilmesi” başlıklı oturumda hazırladığı sunum ile İZAYDAŞ’ın uygulamalarını katılımcılarla paylaştı.
20.YIL STANDINA YOĞUN İLGİ
İki gün boyunca süren TÜRKTAY Paneli’nde ayrıca İZAYDAŞ’ın hazırladığı 20.Yıl tanıtım standı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Milletvekillerinin yanı sıra atık yönetimi sektöründe aktif olarak yer alan her düzeydeki katılımcılara, İZAYDAŞ’ın tanıtım kitapçıkları ve broşürleri ile çocuklara yönelik İZAYCAN hikâye ve boyama kitap setinin de yer aldığı promosyon çantalardan hediye edildi.
19-20.10.2016
Haber Resimleri












Diğer Haberler
-
Deniz atıklarına yeni atık kabul tesisi
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, Derince Limanı’nda yeni deniz atıkları kabul tesisi projesini hayata geçiriyor. Türkiye’deki sayılı tesislerden biri olacak tesisin Ağustos ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Körfez'den rekor atık topladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ, Haziran ayı içerisinde İzmit Körfezi'nden toplam 128 metreküp atık topladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ araç filosuna yeni kamyonlar
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yeni beş adet kamyonu filosuna katan İZAYDAŞ, 11 adet lisanslı atık taşıma aracı ile hizmet vermeye devam ediyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ’a yeni genel müdür yardımcısı
Genel Müdür Yardımcısı pozisyonundan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Seka Park AŞ’ye Genel Müdür olması sebebiyle ayrılan Bayram Karakuş’un yerine Mevlüt Gökçe getirildi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ile TES-İŞ arasında toplu sözleşme imzalandı
İZAYDAŞ ve TES-İş arasında yapılan toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonlanmasının ardından imzalandı. ..Haberin Devamı