Lider İZAYDAŞ VII. TÜRKTAY Paneli’nde



Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bu yıl yedinci kez düzenlenen TÜRKTAY Paneli’nde yer aldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, iki gün süren panelde oturum başkanlığı yaparken İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise “Tehlikeli atıkların yönetimi” başlıklı oturumda yaptığı sunum ile panelist olarak yer aldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Şişecam’ın ana sponsorluğu ile İZAYDAŞ, LASDER, TÜMAKÜDER, TÜDAM ve TAYÇED gibi etkin kurum ve kuruluşların desteklediği “TÜRKTAY” (Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi) paneli Ankara HiltonSa toplantı salonunda düzenlendi. Bu yıl yedinci kez düzenlenen Türktay, “Türkiye’de Döngüsel Ekonomi Kapsamında Atık Yönetimine ve Geri Dönüşüme Genel Bakış” başlığı altında toplandı. Atık Yönetiminin tüm yönleriyle ele alındığı ve sonuç raporunun konuyla ilgili çalışmalara rehberlik etmesi amacıyla katılımcılarla paylaşılacağı panele, Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı ve İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, İZAYDAŞ yöneticileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan uzman yetkililer, çeşitli üniversitelerden çok sayıda akademisyen, STK temsilcileri ve sektörle ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı.

SARAÇ, OTURUM BAŞKANLIĞI YAPTI

İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, panelde “Türkiye’de Atık Yönetimi ile Geri Dönüşüm Stratejisi ve Uygulama Konuları” başlıklı oturumun başkanlığını gerçekleştirdi. Yoğun ilgiyle takip edilen oturumda Saraç, kamu ve özel sektör temsilcilerinin, sektörün problemlerini tartışma fırsatını iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.

ŞAHAN DEDE, SUNUM YAPTI

İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise “Türkiye’de Tehlikeli Atıkların Yönetimi, Atıkların Yakıt ve Alternatif Hammadde (Enerji) Olarak Değerlendirilmesi” başlıklı oturumda hazırladığı sunum ile İZAYDAŞ’ın uygulamalarını katılımcılarla paylaştı.

20.YIL STANDINA YOĞUN İLGİ

İki gün boyunca süren TÜRKTAY Paneli’nde ayrıca İZAYDAŞ’ın hazırladığı 20.Yıl tanıtım standı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Milletvekillerinin yanı sıra atık yönetimi sektöründe aktif olarak yer alan her düzeydeki katılımcılara, İZAYDAŞ’ın tanıtım kitapçıkları ve broşürleri ile çocuklara yönelik İZAYCAN hikâye ve boyama kitap setinin de yer aldığı promosyon çantalardan hediye edildi.

19-20.10.2016


Haber Resimleri



                                



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ Akademi 25. dönem mezunları Hyundai’den

    İZAYDAŞ Akademi 25. dönem mezunları Hyundai’den

    Hyundai Assan fabrikasının çeşitli bölümlerinde görevli çevre ve atık yönetimi mühendis yetkililerinden oluşan 15 kişilik grup, İZAYDAŞ’ın uzman kadrosu tarafından teorik ve pratik eğitim gördü...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta dijital operasyon

    İZAYDAŞ’ta dijital operasyon

    İZAYDAŞ tüm kurumsal ve işletme kaynak planlama sistemlerini, ERP uygulamaları ile başarıyla geliştirerek yeniden yapılandırdı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta hedef bir adım ileri

    İZAYDAŞ’ta hedef bir adım ileri

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. İki gün süren toplantıda bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, bir yıllık çalışmaları ve hedeflerini aktardı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta sıcacık bir mola

    İZAYDAŞ’ta sıcacık bir mola

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, çalışanları için açık havada mangalda sucuk programı gerçekleştirdi...Haberin Devamı
  • TEMA gönüllüleri İZAYDAŞ’ta fidan dikti

    TEMA gönüllüleri İZAYDAŞ’ta fidan dikti

    TEMA Vakfı Kocaeli Temsilciliği, ilköğretim öğrencileri ile birlikte İZAYDAŞ’ta fidan dikme programı gerçekleştirdi. 500 sedir fidanı eken yüzlerce çevreci ilköğretim öğrencisinin coşkusu görülmeye değerdi...Haberin Devamı