Başkan Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ailesi ile bayramlaştı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, İZAYDAŞ’ta, Kocaeli’nin sağlıklı bir kent olmasına katkı sağlayan önemli bir iş yapıldığını belirterek “Vatanseverliğin ölçüsü işimizi en iyi yapmak için çalışmaktır” dedi.

 

SARAÇ, 20. YILI KUTLADI

Gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları, birim müdürleri, yöneticiler ve çalışanlar katıldı.

Bayramlaşma öncesinde çalışanlara hitaben ilk konuşmayı Genel Müdür Muhammet Saraç yaparken herkesin huzurlu bir bayram geçirmesini temenni etti, uzun yola çıkacak olanları ise dikkatli olmaları konusunda uyardı. İZAYDAŞ’ın 20.yılını kutlayan Saraç, şirkete hizmetlerinden dolayı tüm çalışanlara ve yöneticilere teşekkür etti.

Saraç ayrıca, “her işimize sonuna kadar sahip olmalı ve gelen işe çözümcü yaklaşmalıyız. İZAYDAŞ’ın başarısı için nasıl bugüne kadar özveri ile çalışmışsak bundan sonrada elimizden gelen gayretin daha fazlasını göstermek zorundayız” dedi.

“KENTİMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Tehlikeli atıkları bertaraf etme, evsel çöp depolama alanlarının işletimi ile

İZAYDAŞ’ın, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çok önemli bir kuruluşu olduğunu kaydeden Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise “Böyle hassas çalışma konularımız ile çok şükür bugüne kadar Türkiye’ye örnek olacak nitelikte kentimiz için güzel çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“ARANAN İNSAN OLUN, SIRADAN İNSAN ÇOK”

Başkan Karaosmanoğlu “Gayet başarılı bir şirketimiz ve çalışmalarımız var. Kendimizi yeniliyoruz ve geleceğe hazırlanıyoruz. Değişen dünyadaki teknolojileri beraber takip ediyoruz. Yetişmiş bir kadromuz var. Her geçen gün daha iyi olmalıyız ve kendimizi geliştirmeliyiz. Aranan insan olmalıyız, sıradan insan çok. Kendini geliştiren, bilgi ve donanımı yüksek insana ihtiyacımız var. Vatanseverliğin ölçüsü işimizi en iyi yapmak için çalışmaktır. Gerçek vatansever İşini en iyi yapandır” dedi.

TEK TEK BAYRAMLAŞTI

Son olarak, bu değerli günleri ailece dolu dolu bayram tadında geçirmeyi tavsiye eden Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından Büyükşehir, kurum yöneticileri ve İZAYDAŞ çalışanları tek tek bayramlaştı, bayram hatırası fotoğrafı çektirdi. 01.07.2016

 


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • Kocaeli Sıfır Atık Festivali

    Kocaeli Sıfır Atık Festivali

    İZAYDAŞ, Kocaeli Sıfır Atık Festivali paydaşları arasında... ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Laboratuvarı’na önemli görev

    İZAYDAŞ Laboratuvarı’na önemli görev

    Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çevre Laboratuvarlarını uzaktan denetim sorumluluğu İZAYDAŞ Laboratuvarı’na verildi. ..Haberin Devamı
  • Planlı büyük bakım başladı

    Planlı büyük bakım başladı

    İZAYDAŞ Yakma tesisinde planlı büyük bakım başladı...Haberin Devamı
  • ATY Tesisi inşaatı ihalesi tamamlandı

    ATY Tesisi inşaatı ihalesi tamamlandı

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, “ATY Tesisi İnşaat Yapım İşi” ihalesini tamamladı...Haberin Devamı
  • Vefat

    Vefat

    İZAYDAŞ eski çalışanlarımızdan (emekli) Ali Sait KESKİN’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz...Haberin Devamı