İZAYDAŞ’ın emekçi kadınları yemekte bir araya geldi



İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. Şık bir öğle yemeği ile gerçekleşen organizasyonda, keyifli ve renkli anlar yaşandı.

YOĞUN KATILIM

İZAYDAŞ’ta birçok farklı kademede emek veren kadın çalışanlar, İzmit Cephanelik mevkiindeki Livadi Restoran’da düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Şık ve lezzetli bir öğle yemeği eşliğinde başlayan programa, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Mali ve İdari İşler Müdürü Savaş Akpolat, Satınalma Müdürü İsmail Akbaş, Genel Müdür Danışmanı Sinan Akay, Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede, TES-İŞ Adapazarı Şube Teşkilat Sekreteri Soner Gülsün ve yöneticilerin eşleri ile İZAYDAŞ’taki tüm kadın çalışanlar programda hazır bulundu.

SARAÇ: KADINLARIMIZIN HER ANI EMEK

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç programda yaptığı konuşmada, “Bugün 8 Mart, Dünya "Emekçi" Kadınlar Günü. Bugün, bize insan hakları, hayvan hakları ve çevre gibi değerleri satmaya çalışan Batı'nın, 1857 yılı 8 Mart günü 129 kadın dokuma işçisinin daha insanca çalışma şartı istediği için yanarak ölmesine neden olduğu gün. Bu mücadeleye emek veren herkesi saygıyla anıyorum. Hayatımızın her anında yan yana olduğumuz, her anı "emek olan" kadınlarımızın gününü kutluyorum. Her şiddete karşı olduğumuz gibi kadına şiddeti de kınıyorum ancak böyle bir günü sadece kadına şiddet ile anmak istemiyorum” dedi.

“HEPİNİZİN EMEĞİ VAR”

Genel Müdür Saraç konuşmasında ayrıca kadın çalışma arkadaşlarının şirkete önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Kadın çalışanların 11’i yönetim kademesi olmak üzere 40 kişi olduğunu belirten Genel Müdür Saraç, İZAYDAŞ’ta cinsiyet ayrımı yapılmadan, eğitim ve tecrübeye göre görevlendirme yapıldığını kaydetti. Saraç “İZAYDAŞ’ın başarılı çalışmalarında hepinizin tek tek emeği var, teşekkür ediyorum. Bugün adet yerini bulsun diye birlikte değiliz. Gerçek anlamda sizlerle birlikte çalışıyor olmanın gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Öte yandan sadece çalışan kadınlar değil ev hanımları da emekçidir, maddi karşılığı olmasa da büyük emekleri var” diye konuştu. Kadınlar günü özel programında söz alan, İZAYDAŞ’ta çeşitli birim ve kademelerde görev yapan kadın çalışanlar ise, kadınlar günü ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştı.   

GÜNÜN ANISINA

Konuşmaların sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç, yöneticiler ve eşleri İZAYDAŞ’ta çalışan tüm kadınlara günün anısına hediyeler verdi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

08.03.2016


Haber Resimleri



                                



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ AİLESİNİN İFTAR COŞKUSU

    İZAYDAŞ AİLESİNİN İFTAR COŞKUSU

    İZAYDAŞ´ın yönetici ve çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde buluştu. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´IN YENİ ARAÇLARINA COŞKULU TÖREN

    İZAYDAŞ´IN YENİ ARAÇLARINA COŞKULU TÖREN

    İZAYDAŞ, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yeni üç adet kamyon, son teknolojiye sahip İtfaiye ve Hasta Nakil Ambulansı filosuna katan İZAYDAŞ´ta coşkulu bir tören düzenlendi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ VERGİ REKORTMENLERİ ARASINDA

    İZAYDAŞ VERGİ REKORTMENLERİ ARASINDA

    İZAYDAŞ 2013 yılı Kocaeli vergi sıralamasında 10. sıraya yükselirken bağlı bulunduğu Alemdar vergi dairesinde 2. kurum oldu...Haberin Devamı
  • MoTAT projesi İZAYDAŞ´ta test edildi

    MoTAT projesi İZAYDAŞ´ta test edildi

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mobil Tehli Atık Takip Sistemi (MoTAT) projesi için İZAYDAŞ´ta başarıyla sonuçlanan pilot bir çalışma gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Gelibolu´ya çıkarma yaptı

    İZAYDAŞ Gelibolu´ya çıkarma yaptı

    İZAYDAŞ ailesi, Çanakkale´ye düzenlenen gezide Gelibolu yarımadasındaki savaş alanlarını gördü, şehitliklerde dua etti...Haberin Devamı