İZAYDAŞ’ın emekçi kadınları yemekte bir araya geldi



İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. Şık bir öğle yemeği ile gerçekleşen organizasyonda, keyifli ve renkli anlar yaşandı.

YOĞUN KATILIM

İZAYDAŞ’ta birçok farklı kademede emek veren kadın çalışanlar, İzmit Cephanelik mevkiindeki Livadi Restoran’da düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Şık ve lezzetli bir öğle yemeği eşliğinde başlayan programa, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Mali ve İdari İşler Müdürü Savaş Akpolat, Satınalma Müdürü İsmail Akbaş, Genel Müdür Danışmanı Sinan Akay, Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede, TES-İŞ Adapazarı Şube Teşkilat Sekreteri Soner Gülsün ve yöneticilerin eşleri ile İZAYDAŞ’taki tüm kadın çalışanlar programda hazır bulundu.

SARAÇ: KADINLARIMIZIN HER ANI EMEK

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç programda yaptığı konuşmada, “Bugün 8 Mart, Dünya "Emekçi" Kadınlar Günü. Bugün, bize insan hakları, hayvan hakları ve çevre gibi değerleri satmaya çalışan Batı'nın, 1857 yılı 8 Mart günü 129 kadın dokuma işçisinin daha insanca çalışma şartı istediği için yanarak ölmesine neden olduğu gün. Bu mücadeleye emek veren herkesi saygıyla anıyorum. Hayatımızın her anında yan yana olduğumuz, her anı "emek olan" kadınlarımızın gününü kutluyorum. Her şiddete karşı olduğumuz gibi kadına şiddeti de kınıyorum ancak böyle bir günü sadece kadına şiddet ile anmak istemiyorum” dedi.

“HEPİNİZİN EMEĞİ VAR”

Genel Müdür Saraç konuşmasında ayrıca kadın çalışma arkadaşlarının şirkete önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Kadın çalışanların 11’i yönetim kademesi olmak üzere 40 kişi olduğunu belirten Genel Müdür Saraç, İZAYDAŞ’ta cinsiyet ayrımı yapılmadan, eğitim ve tecrübeye göre görevlendirme yapıldığını kaydetti. Saraç “İZAYDAŞ’ın başarılı çalışmalarında hepinizin tek tek emeği var, teşekkür ediyorum. Bugün adet yerini bulsun diye birlikte değiliz. Gerçek anlamda sizlerle birlikte çalışıyor olmanın gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Öte yandan sadece çalışan kadınlar değil ev hanımları da emekçidir, maddi karşılığı olmasa da büyük emekleri var” diye konuştu. Kadınlar günü özel programında söz alan, İZAYDAŞ’ta çeşitli birim ve kademelerde görev yapan kadın çalışanlar ise, kadınlar günü ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştı.   

GÜNÜN ANISINA

Konuşmaların sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç, yöneticiler ve eşleri İZAYDAŞ’ta çalışan tüm kadınlara günün anısına hediyeler verdi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

08.03.2016


Haber Resimleri



                                



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ’tan ÇMO kongresine destek

    İZAYDAŞ’tan ÇMO kongresine destek

    Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Çevre Mühendisleri Odası tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Ulusal Çevre Mühendisliği Kongresi ODTÜ’de gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ sektörle işbirliği içinde

    İZAYDAŞ sektörle işbirliği içinde

    Atığı değere dönüştüren hamleleri ile bu alandaki liderlik misyonunu özverili bir biçimde sürdüren İZAYDAŞ, sektörle olan kurumsal ilişkilerini başarıyla yerine getiriyor. Genel Müdür Muhammet Saraç, İSTAÇ Genel Müdürü Fahrettin Soran, Genel Müdür Yardımcısı Vedat Balahorli, İstanbul Enerji Genel Müdürü Fatih Saltabaş’ı ziyaret etti...Haberin Devamı
  • TAYÇED için yeni dönem başlıyor

    TAYÇED için yeni dönem başlıyor

    Atık yönetimi sektörünü tanıtmak ve temsil etmek misyonuyla birçok başarılı çalışmalara imza atan TAYÇED (Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği) Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta büyük bakım

    İZAYDAŞ’ta büyük bakım

    Her yıl düzenli olarak bakımdan geçirilen ve belli bölümleri modernize edilen İZAYDAŞ tesisleri, kapsamlı bakımlarından birini daha başarıyla sürdürüyor...Haberin Devamı
  • TEMA Gönüllüleri, İZAYDAŞ Akademi mezunu oldu

    TEMA Gönüllüleri, İZAYDAŞ Akademi mezunu oldu

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı