Başkan Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ile bayramlaştı



İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, İZAYDAŞ’ta, Kocaeli’nin sağlıklı bir kent olmasına katkı sağlayan önemli bir iş yapıldığını belirterek “Vatanseverliğin ölçüsü işimizi en iyi yapmak için çalışmaktır” dedi.

SARAÇ, TEŞEKKÜR ETTİ
Tesisin yemekhanesinde gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları, birim müdürleri, yöneticiler, sendika temsilcileri ve çalışanlar katıldı. Bayramlaşma öncesinde çalışanlara hitaben ilk konuşmayı Genel Müdür Muhammet Saraç yaparken herkesin huzurlu bir bayram geçirmesini temenni etti, uzun yola çıkacak olanları ise dikkatli olmaları konusunda uyardı. Saraç ayrıca şirketin gelişiminden dolayı tüm çalışanlara ve yöneticilere teşekkür etti.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMALAR”
Tehlikeli atıkları bertaraf etme, evsel çöp depolama alanlarının işletimi ile
İZAYDAŞ’ın, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çok önemli bir kuruluşu olduğunu kaydeden Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise “Böyle hassas çalışma konularımız ile çok şükür bugüne kadar Türkiye’ye örnek olacak nitelikte kentimiz için güzel çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“İŞİNİ EN İYİ YAPAN VATANSEVERDİR”
Başkan Karaosmanoğlu “Gayet başarılı bir şirketimiz ve çalışmalarımız var. Kendimizi yeniliyoruz ve geleceğe hazırlanıyoruz. Değişen dünyadaki teknolojileri beraber takip ediyoruz. Yetişmiş bir kadromuz var. Her geçen gün daha iyi olmalıyız ve kendimizi geliştirmeliyiz. Vatanseverliğin ölçüsü işimizi en iyi yapmak için çalışmaktır. Gerçek vatansever İşini en iyi yapandır” dedi.

TEK TEK BAYRAMLAŞTILAR
Son olarak, bu değerli günleri ailece dolu dolu bayram tadında geçirmeyi tavsiye eden Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından Büyükşehir, kurum yöneticileri ve İZAYDAŞ çalışanları tek tek bayramlaştı, bayram hatırası fotoğrafı çektirdi. 15.07.2014


Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ, İSKİ HEYETİNİ AĞIRLADI

    İZAYDAŞ, İSKİ HEYETİNİ AĞIRLADI

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İstanbul Büyükşehir BelediyesiİSKİyetkililerini ağırladı...Haberin Devamı
  • "ÖNCE ÇEVRE, SONRA TİCARET"

    Türkiye´de atık yönetiminin lider kuruluşu İZAYDAŞ, 2023´e doğru AB uyum sürecinde Türkiye´de tüm yönleriyle atık yönetimi mevzuat ve uygulamaları panelinde başrolü üstlendi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´A KADIN GÖZÜYLE İNCELEME

    İZAYDAŞ´A KADIN GÖZÜYLE İNCELEME

    Atık yönetiminde öncü kuruluş İZAYDAŞ, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisini ağırladı...Haberin Devamı
  • Ak Partili Kadınlar İZAYDAŞ´ta

    Ak Partili Kadınlar İZAYDAŞ´ta

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetimini ağırladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´TA ÇÖP GAZI BALONDA DEPOLANIYOR

    İZAYDAŞ´TA ÇÖP GAZI BALONDA DEPOLANIYOR

    Atık yönetiminde sektörün lideri konumundaki İZAYDAŞ, enerji üretiminde ilerlemeye devam ediyor. ..Haberin Devamı