Stajyerlere başarı belgesi
İZAYDAŞ’ta kış dönemi stajyerleri için program düzenlendi.
Stajyerlere başarı belgelerinin de verildiği programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “İşinizi sevmek başarının birinci anahtarıdır” dedi.
“YAPTIĞINIZ İŞİ SEVİN”
İZAYDAŞ yemekhanesinde kahvaltılı olarak düzenlenen organizasyona, 2014-2015 kış dönemi staj eğitimini tamamlayacak olan toplam 42 öğrenci katıldı. Stajyerlere hitaben yaptığı konuşmada iş hayatındaki ara eleman ihtiyacına değinen İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, “Bu anlamda kendinizi küçümsemeyin. Okulda 4 yıl boyunca eğitimini gördüğünüz işinizi sevin ve en güzel şekilde bu mesleği yapmayı düşünün. Sevdiğiniz işi yapamıyor olabilirsiniz. Ama yaptığınız işi severseniz başarılı olma ihtimaliniz artar” şeklinde konuştu.
STAJYERLER DE KONUŞTU
Yaklaşık sekiz ay boyunca stajyer olarak İZAYDAŞ’ta görev yapan öğrencilerin bazıları duygu ve düşüncelerini ifade etti. Stajyerler, kurumdaki çalışma ortamlarından çok memnun kaldıklarını belirterek burada kazandıkları tecrübelerin çalışma hayatlarına çok olumlu bir şekilde yansıyacağını kaydetti.
Program stajyer öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve toplu bir hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 27.05.2013
Haber Resimleri





Diğer Haberler
-
-
TES-İŞ Genel Başkanı Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ta
Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen 10’ncu Olağan Genel Kurul ile TES-İŞ Genel Başkanlığına seçilen Mustafa Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ı ziyaret etti...Haberin Devamı -
MARKA Yönetim Kuruluna İZAYDAŞ sunumu
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Nisan ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Bolu’da yapıldı. ..Haberin Devamı -
İran Büyükelçisi Bikdeli İZAYDAŞ’ta
İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Karbon Zirvesinde iz bıraktı
Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, II. İstanbul Karbon Zirvesi’nde farklı sektörlerin lider firmaları ile bir araya geldi...Haberin Devamı