İran Büyükelçisi Bikdeli İZAYDAŞ’ta
İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. Genel Müdür Muhammet Saraç ile bir araya gelen Büyükelçi Bikdeli şirketin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
BÜYÜKELÇİYİ, SARAÇ AĞIRLADI
İran’ın Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli, Gazi Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Topal ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Genel Müdür Muhammet Saraç ev sahipliği yaparken Proje Şefi Onur Uludağ teknik sunumuyla heyete eşlik etti.
SAMİMİ SOHBET ORTAMI
Ziyaret programı Genel Müdürlük toplantı salonunda tanışma ile başladı. İZAYDAŞ’ın faaliyetleri ve çalışma sisteminin özeti niteliğindeki tanıtım filmi ile devam eden program, atık bertarafı ile elde edilen enerji üretimi sistemleri üzerinde yoğunlaştı. Burada samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Genel Müdür Muhammet Saraç, İran’ın Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyete şirket faaliyetlerinin yanında, Kocaeli ili hakkında da detaylı bilgi verdi. Komşu İran’ın ülkemizdeki en yetkili ismini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Saraç, “İmkânlarımız, bilgi ve tecrübelerimiz çerçevesinde komşu ülke İran ile her türlü paylaşıma hazırız dedi.” Büyükelçi Bikdeli ise İran ve Türkiye omuz omuza verdiğinde güçlü sonuçlar ortaya çıkacağına inandığını belirtti.
DEPONİ ALANLARINA YOĞUN İLGİ
İran büyükelçisi ve beraberindekiler için daha sonra bir teknik gezi düzenlendi. Heyet sırasıyla yakma tesisi, kontrol odası, sterilizasyon tesisi, biyogaz tesisi, çöp sızıntı suyu arıtma tesisi, evsel atık düzenli depolama alanları ve çöp gazından enerji üretim tesisini yerinde inceledi. Büyükelçi ve heyetin düzenli depolama alanlarına yoğun ilgisi dikkat çekti.
ZİYARET HATIRASI
Programın sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç ve İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli birbirlerine ziyaret anısına hediye takdim etti, toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
ISO 27001 hayırlı olsun…
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bilgi güvenliği yönetim sistemlerini de uluslararası standarda taşıdı. İZAYDAŞ, bilgi güvenliği konusunda ortaya koyduğu uygulamalarıyla “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi” sertifikasını almaya hak kazandı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, IREMCON’da sektörle buluştu
Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, ikinci kez düzenlenen IREMCON adlı Uluslararası Çevre Konferansı’nda sektörün aktörleri ile bir araya geldi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ kadın çalışanlarını unutmadı
İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ bir yılda 5 bin ziyaretçi ağırladı
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bir yandan atık bertarafı ve elektik enerjisi üretimi faaliyetleri, diğer yandan sektörün aktörleri ile tecrübelerini paylaşırken aynı zamanda çevreci bir neslin yetişmesine de katkı sunan çalışmalarıyla takdir topluyor...Haberin Devamı