İZAYDAŞ komşularını ağırladı.



Kapılarını Sivil Toplum Kuruluşları, anaokulundan üniversiteye kadar öğrenciler, müşteriler ve bilgi edinmek üzere ziyarette bulunmak isteyen tüm Kocaelililere açan İZAYDAŞ’a son olarak Karadenizliler Mahallesi sakinlerinden oluşan bir grup ziyarette bulundu. 30 kişiden oluşan grubun liderliğini Karadenizliler Mahallesi Muhtarı Fikri Narin üstlendi.

SUNUM VE TEKNİK GEZİ

Proje Şefi Onur Uludağ kapsamlı bir sunum yaparak mahalle sakinlerini İZAYDAŞ’ın çalışmaları ve gerçekleşecek projeleri hakkında bilgilendirdi. Gruba yakma tesisi, sterilizasyon, biyogaz, çöp sızıntı suyu arıtma ve LFG tesisleri tek tek gezdirilerek İZAYDAŞ’ın ana faaliyet konuları hakkında yerinde bilgiler aktarıldı. Son olarak evsel atık düzenli depolama sahaları gezdirilerek koku problemi konusunda yapılan çalışmalar ve özellikle koku bariyer sistemi yerinde gösterildi. Sunum sonrası yapılan teknik gezi ile prosesi yerinde inceleme fırsatı bulan heyet böylesine profesyonel ve entegre çalışan bir tesis ile karşılaşmalarından dolayı duydukları memnuniyeti belirttiler.

SARAÇ’A TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri, İZAYDAŞ’ın doğaya ve çevreye zarar vermeden atıkları nasıl bertaraf ettiğini, zaman zaman kamuoyunda çıkan spekülatif haberlerin gerçekleri yansıtmadığını yapılan sunum ve teknik gezi ile daha iyi anladılar. Genel Müdür Muhammet Saraç ile bir araya gelen misafirler Saraç ile bir süre sohbet ettiler. Kendilerinin yıllardır ihmal edildiğini ancak bu dönemde güçlü bir gönül bağı kurulduğunu ifade eden mahalle sakinleri gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten dolayı Muhammet Saraç’a teşekkür etti. Mahalle sakinleri ayrıca İZAYDAŞ’ı daha yakından tanımalarına vesile oldukları için Saraç’a ve yönetimine minnettar olduklarını belirttiler.

SARAÇ: ÖNEMLİ OLAN ÇEVRE BİLİNCİ

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise; İZAYDAŞ’ın çevre ve insan sağlığı açısından herhangi bir risk taşımadan çalıştığını, amaçlarının sadece atık bertarafı değil sosyal sorumluluk kapsamında yakın yerleşim birimlerinden başlayarak kalıcı bir çevre bilinci de aşılamak olduğunu söyledi. Ziyaret birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • HELAL OLSUN HÜLYA ABLA...

    HELAL OLSUN HÜLYA ABLA...

    Elimiz bir türlü varmadı işte yazmaya... ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ atık sektörünün okulu

    İZAYDAŞ atık sektörünün okulu

    İki ayda çoğu üniversiteli 1000 öğrenci tesisi gezdi, projeler hakkında bilgi aldı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı sektörün ufkunu açıyor

    İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı sektörün ufkunu açıyor

    İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı, Yeterlilik Testleri Düzenleme konusunda uluslararası yetkili kurumlar arasında yerini alıyor...Haberin Devamı
  • BAŞKAN TOLTAR´DAN İZAYDAŞ´A ZİYARET

    BAŞKAN TOLTAR´DAN İZAYDAŞ´A ZİYARET

    Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, şirket yöneticileri ve eski mesai arkadaşlarına iade i ziyarette bulundu. ..Haberin Devamı
  • GENEL SEKRETER YARDIMCISI OKUMUŞ, İZAYDAŞ İLE TANIŞTI

    GENEL SEKRETER YARDIMCISI OKUMUŞ, İZAYDAŞ İLE TANIŞTI

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İZAYDAŞ´ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı