İZAYDAŞ, sanayicilerle buluştu



Türkiyenin atık yönetimi sektöründeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, ülkenin önde gelen sanayi kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. İl protokolünün de ilgi gösterdiği programda Genel Müdür Muhammet Saraç, atık yönetiminde gelinen nokta, İZAYDAŞın yeni yatırımları ve faaliyetleri hakkında katılımcılara detaylı bilgi verdi.

 

İL PROTOKOLÜ VE SANAYİCİLER

İZAYDAŞın ev sahipliği yaptığı, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Sanayi Odasının da desteklediği toplantı İzmit Ramada Otelde gerçekleştirildi. Toplantıya, Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ersan Aytaç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, KBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman, KBB Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel, KSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy, KSO Genel Sekreteri Mehmet Barış Turabi, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ile şirket yöneticileri ve İZAYDAŞın müşterisi konumundaki endüstriyel atık üreticisi sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

“SANAYİMİZİN EN BÜYÜK ORTAĞI İZAYDAŞ”

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, programın açılış bölümünde ilk olarak katılımcıları hoş geldiniz diyerek selamladı.  Konuşmacılardan Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy, Kocaelide yüksek imalat gereği atık türünün oldukça fazla olduğunu belirterek  “Atıkların bertarafında çözüm ortağımız İZAYDAŞtır. Kocaeli Sanayi Odası olarak biz de sanayi kuruluşlarımızın bilinçlendirilmesi yönünde hareket ediyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesine de bu konudaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

“KOCAELİ SANAYİ İÇİN ÖNEMLİ BİR KENT”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman ise Kocaelinin Türk sanayisi için önemli bir kent olduğunu belirterek “Biz büyükşehir olarak çalışmalarımızı sanayicilerimizle ortak bir biçimde sürdürüyoruz. Bu işbirliği anlayışımızı her geçen yıl üzerine katarak sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“İLİMİZİN YÖNETİCİLERİ PROFESYONEL”

Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Kocaelinin profesyonel yöneticilerin idaresinde bulunan bir kent olduğuna dikkat çekti. Sarı “ Özellikle çevre konusunda ilimizdeki yöneticiler oldukça duyarlı. Ben Kocaelide bulunan yöneticilerin çevre konusunda Türkiyeye örnek en iyi çalışmaları yürüttüklerini düşünüyorum. Bu hassasiyeti sağlayan herkese ve özellikle İZAYDAŞın faaliyetleri ile kentimize sağladığı katkıya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“TECRÜBEMİZ İLE TEKNOLOJİYİ BİRLEŞTİRDİK”

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise programda, şirketin yatırımları, faaliyetleri ve çalışma sistemi hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Saraç, İZAYDAŞın faaliyet alanları, yenilenebilir enerji kaynakları ile ilgili yatırımları, ara depolama tesisi, çöp sızıntı suyu arıtma tesisi ve HES yatırımları, şirket hakkında mali ve idari genel bilgiler, lisans ve kalite belgeleri, Çevre Laboratuvarı, şirketin pazarlama stratejileri ve sosyal sorumluluk projeleri konusunda geniş bilgi aktardı. Saraç “Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İZAYDAŞ olarak, sanayicilerimizin üretim yapmasını ve ülke ekonomisini pozitif yönde etkilemesini istiyoruz. Sanayicilerimiz üretimlerini yaparken atık işlerini de bizler hallediyoruz. Biz her yıl gelişen teknolojiyi sistemimize katarak tecrübelerimizle birleştiriyor ve müşteri memnuniyetimizi de ölçümleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Sunumun ardından soru cevap bölümüne geçildi. Burada atık üreticisi sanayiciler, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası ve İZAYDAŞ yöneticilerinden oluşan heyete atık yönetimi ve çevre konusunda birçok konuyu tartışma fırsatı buldu. Program, toplantının ardından düzenlenen yemekle son buldu.


Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ IFAT 2018 MÜNİH FUARINDA

    İZAYDAŞ IFAT 2018 MÜNİH FUARINDA

    Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük çevre teknolojileri fuarı IFAT 2018’e İZAYDAŞ çıkarma yaptı. ..Haberin Devamı
  • Emeklilerimizi uğurladık

    Emeklilerimizi uğurladık

    Şirketimizde çeşitli birimlerde görev yapmış dokuz çalışan emekli oldu. Emekli olan İZAYDAŞ çalışanlarına yöneticilerimizin de katıldığı bir plâket töreni düzenlendi. ..Haberin Devamı
  • Stajyerlerimizi uğurladık

    Stajyerlerimizi uğurladık

    İZAYDAŞ’ta kış dönemi stajyerleri için program düzenlendi. Stajyerlere başarı belgelerinin de verildiği programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “İşinizi sevmek başarının birinci anahtarıdır” dedi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Anadolu Üniversitesi’ni ağırladı

    İZAYDAŞ Anadolu Üniversitesi’ni ağırladı

    İZAYDAŞ, hizmet ve çalışmalarını başta üniversiteli gençler olmak üzere toplumun her kesimi ile paylaşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’a 150 yeni fidan

    İZAYDAŞ’a 150 yeni fidan

    Beş yılda 52 Bin fidan dikimi ile ağaçlandırma çalışmalarına özen gösteren İZAYDAŞ, bir başka ağaçlandırma etkinliğine daha ev sahipliği yaptı...Haberin Devamı