Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşadık
İZAYDAŞ Cumhuriyetin 91. yılında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen büyük yürüyüşteki yerini aldı. Cumhuriyet coşkusu, Merkez Bankasından Perşembe Pazarına kadar uzanan Cumhuriyet Yürüyüşü ile taçlanırken, TRT Korosunun verdiği konserle doruğa ulaştı. Cumhuriyet Yürüyüşüne kent protokolünün yanı sıra Cumhuriyet sevdalısı binlerce vatandaş katıldı.
İZAYCAN BAYRAK SALLADI
Yürüyüşe, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş ve Doğan Erol, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, STKlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İZAYDAŞ ise Genel Müdür Muhammet Saraç, şirket yöneticileri ve çalışanları ile kalabalık bir şekilde büyük yürüyüşteki yerini aldı. İZAYDAŞın çevreci çocuk maskotu İZAYCAN ise büyük küçük herkesin ilgisini çekerken sık sık vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Yürüyüş boyunca bayrak sallayarak dans eden İZAYCAN, yürüyüşe renk kattı.
TRT KOROSU İLE BÜYÜK COŞKU
Yürüyüş kortejini Perşembe Pazarı alanında sunucu Derya Kaya ile TRT Korosu karşıladı. 40 kişilik TRT Turkuaz Korosu, şef Ertuğrul Karabulut yönetiminde kahramanlık türküleri söyledi ve şiirler okundu. Protokol üyeleri ve Perşembe Pazarını dolduran binlerce kişi, TRT Korosunun söylediği kahramanlık türkülerine ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak, coşkuyla eşlik etti.
28.10.2014
Haber Resimleri
Diğer Haberler
-
-
İZAYDAŞ atık sektörünün okulu
İki ayda çoğu üniversiteli 1000 öğrenci tesisi gezdi, projeler hakkında bilgi aldı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı sektörün ufkunu açıyor
İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı, Yeterlilik Testleri Düzenleme konusunda uluslararası yetkili kurumlar arasında yerini alıyor...Haberin Devamı -
BAŞKAN TOLTAR´DAN İZAYDAŞ´A ZİYARET
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, şirket yöneticileri ve eski mesai arkadaşlarına iade i ziyarette bulundu. ..Haberin Devamı -
GENEL SEKRETER YARDIMCISI OKUMUŞ, İZAYDAŞ İLE TANIŞTI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İZAYDAŞ´ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı