İZAYDAŞ´TA SOSYAL İŞLER TÖRENİ



Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanları için bir kutlama töreni düzenledi. Plâket ve hediyelerin dağıtıldığı törende konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “Mümkün oldukça çalışan arkadaşlarımızla iyi ve kötü günlerinde birlikte olmayı önemsiyoruz” dedi.

YÖNETİCİLER KATILDI

Törene Genel Müdür Muhammet Saraçın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, sendika temsilcileri ve birim müdürleri ile şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanlar katıldı.

“İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE”

Plâket töreni öncesi herkesin düşüncelerini paylaştığı programda bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, “Zaman zaman durup insan olduğumuzu, işimizin dışındaki bazı konularda birbirimizi hatırlamamız gerektiği kanaatine sahibiz. Hepimiz insanız, hayatımızda iyi günlerimiz kötü günlerimiz olur, bu günlerde bir araya gelmek sembolikte olsa bunları hatırlamak isteriz. Bahsederken 5 yılı 10 yılı kolay söylüyoruz ama o kadar da kolay olmuyor. Zaman çabuk geçiyor. O yüzden burada olduğumuz sürece emeğimizi vereceğiz, işlerimizi yapacağız, katkılarımızı sunacağız ve huzurlu bir şekilde hayatımızı sürdüreceğiz. Böyle günlerde de bir araya geleceğiz, birbirimizi hatırlayacağız. Biz mümkün olduğu kadar iyi günde kötü günde arkadaşlarla beraber olmak arzusu içerisindeyiz. Bebeği olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah analı babalı kardeşli büyütsün diyorum. Yeni evlenen arkadaşımıza mutluluklar dilerken şirketimizde 5. Ve 10. Yılını dolduran arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HEDİYE VE PLÂKET TÖRENİ

Program, hediye plâketlerin verilmesiyle devam etti. Genel Müdür Saraç öncülüğünde İZAYDAŞ yöneticileri, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanlara dijital albüm, 5. ve 10. yılını dolduran çalışanlara tek tek plâketlerini verdi.

İZAYDAŞta 5. yılını dolduranlar; 

Abdulhalim Çakıroğlu ve Yusuf Yazıcı

İZAYDAŞta 10. yılını dolduranlar;

Ahmet Saka

Engin Aysu

Mustafa Demirtaş

Kasım Erben

Serkan Yoldadurmaz

Bebeği olanlar;

Selman Şekersoy

Fikret Kara

Ergün Ankaz

Ayhan Köktürk

Orhan Korkmaz

Abdulhalim Çakıroğlu

Yeni evlenen;

Bertan Görhan

 

 


Haber Resimleri



                             



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ ailesi bir ve beraber

    İZAYDAŞ ailesi bir ve beraber

    İZAYDAŞ yönetici ve çalışanları kurban bayramı tatili öncesinde geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. ..Haberin Devamı
  • Cevabi basın açıklaması;

    Cevabi basın açıklaması;

    Son günlerde İZAYDAŞ Solaklar Evsel Atık Düzenli Depolama Alanındaki koku problemi ile ilgili şikâyetler, yanlış ve eksik bilgilerin düzeltilmesi ihtiyacını ortaya çıkarmıştır...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, yılın ilk yarısını değerlendirdi

    İZAYDAŞ, yılın ilk yarısını değerlendirdi

    İZAYDAŞ, 2018 yılının ilk altı aylık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ ailesi vatan nöbetinde

    İZAYDAŞ ailesi vatan nöbetinde

    15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin ikinci yıldönümünde, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen anma etkinliğine akın eden binlerce vatandaş gibi İZAYDAŞ Ailesi de vatan nöbetine devam etti...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Akademi  42. mezunlarını verdi

    İZAYDAŞ Akademi 42. mezunlarını verdi

    Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İZAYDAŞ Akademi 42. döneminde, çeşitli üniversitelerden gelen stajyer öğrencilerini ağırladı...Haberin Devamı