İZAYDAŞ AİLESİ BİR YILINI DEĞERLENDİRDİ



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, yılsonu kapanış ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Güçlü bir aile tablosunun oluştuğu programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “2014 yılı bizim için geleceğe güvenle bakmak anlamında bir dönüşüm ve sağlamlaşma yılı olacaktır” dedi.

İZAYDAŞ TAM KADRO

Kurumun yemekhanesinde gerçekleştirilen toplantıya, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcıları, birim müdürleri, şefler, sorumlular ve çalışanlar tam kadro katıldı. Toplantıda, geçen yılın değerlendirmesi ve yeni yıl için öngörülen yatırımlarla, kurumun çalışma sistemi hakkında görüşler paylaşıldı. Genel Müdür Saraç, “Gerek iş hayatımızda gerekse özel hayatımızda zaman zaman kendimizle hesaplaşmalı, gelecek yıla hazırlanmalı, eksiklerimizi tamamlamak için planlar yapmalıyız” diyerek İZAYDAŞ ailesini selamladı.

2013 İYİ GEÇTİ

Genel anlamda şirketin 2013 yılında iyi bir performans sergilediğini belirten Genel Müdür Muhammet Saraç, “ Başarıların devamı için sürekli gayret etmek ve gelişmek gerekir” dedi. 2013 Şubat ayında vefat eden İZAYDAŞ çalışanı Hasan Akyıldızı da rahmetle andıklarını kaydeden Saraç, “Özet olarak acı tatlı dolu dolu bir yıl geride bıraktık. Tesisimizde fiziki düzenlemeler yapıldı, büyük bakım çalışmamızı başarıyla tamamladık. Büyük küçük araç ve ekipmanımızı yeniledik. 32 bin ton tehlikeli atığı yakma tesisimizde bertaraf ettik. Bunun karşılığında 15 milyon kWh elektrik üretimi gerçekleştirdik ve 7 milyon kWh kısmını ulusal şebekeye sattık. Evsel çöp gazından enerji üretim tesisi devreye girdi ve bugüne kadar yaklaşık 19 milyon kWh enerji üretti. Körfeze giren 3.500 gemiye fiilen hizmet verdik. Çöp sızıntı suyu arıtma tesisimizin yapımı tamamlandı. HES projesinde saha işleri tamamlanmak üzere” diye konuştu.

2014E GÜVENLE BAKIYORUZ

“Önümüzde yapacak çok işimiz var” diyen Genel Müdür Saraç, 2023 yılına uzanan stratejik plan çalışması yapmaya başladıklarını kaydetti. Saraç “Güzel bir plan oluşturup bunu yönetimimize onaylatacağız. Böylece şirketin gittiği yön belli olacak. 2014te daha yüksek tempo ile devam edeceğiz. Öncelikle mevcut ve başladığımız işlerimiz artarak sürecek. İş disiplininden vazgeçmeden işimize bağlı olarak, değer katarak çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. İZAYDAŞ ailesi programın sonunda, ikramlar eşliğinde yeni yıl için güzel dileklerde bulunurken tesis önünde toplu bir hatıra fotoğrafı da çekildi.


Haber Resimleri



              



Diğer Haberler

  • ISO 27001 hayırlı olsun…

    ISO 27001 hayırlı olsun…

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bilgi güvenliği yönetim sistemlerini de uluslararası standarda taşıdı. İZAYDAŞ, bilgi güvenliği konusunda ortaya koyduğu uygulamalarıyla “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi” sertifikasını almaya hak kazandı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, IREMCON’da sektörle buluştu

    İZAYDAŞ, IREMCON’da sektörle buluştu

    Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, ikinci kez düzenlenen IREMCON adlı Uluslararası Çevre Konferansı’nda sektörün aktörleri ile bir araya geldi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ kadın çalışanlarını unutmadı

    İZAYDAŞ kadın çalışanlarını unutmadı

    İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ bir yılda 5 bin ziyaretçi ağırladı

    İZAYDAŞ bir yılda 5 bin ziyaretçi ağırladı

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bir yandan atık bertarafı ve elektik enerjisi üretimi faaliyetleri, diğer yandan sektörün aktörleri ile tecrübelerini paylaşırken aynı zamanda çevreci bir neslin yetişmesine de katkı sunan çalışmalarıyla takdir topluyor...Haberin Devamı