SANTEK´13 FUARINDA İZAYDAŞ RÜZGÂRI



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Kocaeli Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarında (SANTEK?13) sanayicilerle buluştu. İZAYDAŞın tanıtım standında yüzlerce atık üreticisi ile birebir görüşmeler gerçekleştirildi.

ZİYARETÇİ AKINI

Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, 24-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Santek13 fuarına katıldı. Fuarın açılışı ile birlikte İZAYDAŞ, birçok bürokrat, siyasetçi ve işadamını ağırladı. Genel Müdür Muhammet Saraç ve İZAYDAŞ yöneticileri tanıtım standında, Kocaeli Valisi Erdal Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve yönetimi, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve yerli yabancı birçok işadamını ağırladı.

BİREBİR GÖRÜŞMELER

Fuar boyunca atık üreticileri ve farklı sektörlerden temsilcilerle de birebir görüşmeler yapan İZAYDAŞ, faaliyetlerini ve projelerini misafirleri ile paylaştı. Ziyaretçilere ayrıca, İZAYDAŞın çalışmalarını tüm detayları ile anlatan tanıtım kitapçıkları, DVD, çocuklara yönelik İZAYCAN çizgi roman ve boyama kitabı seti ve anahtarlık gibi hediyeler verildi. Birçoğu İZAYDAŞın müşterisi konumundaki firmaların temsilcileri, aynı zamanda enerji üretimi alanında çalışmalar yapan İZAYDAŞı yakından tanıma imkânı buldu. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, fuarın ikinci gününde fuar alanında bulunan bütün stantları tek tek gezerek sanayici ve diğer sektör temsilcileri ile fikir alışverişinde bulundu.

İZAYCANA SEVGİ SELİ

İZAYDAŞın sosyal sorumluluk projesi olan çevreci çocuk figürü İZAYCAN, Santek13 fuarında ilgi odağı oldu. İlköğretim çağındaki çocuklara çevre bilincini yerleştirmeye yönelik projelendirilen İZAYCAN, verdiği mesajla ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

 


Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • FİLİSTİN HEYETİNDEN İZAYDAŞ´A ZİYARET

    FİLİSTİN HEYETİNDEN İZAYDAŞ´A ZİYARET

    Marmara Belediyeler Birliği´nin öncülüğünde ilimize konuk olan Filistin heyeti, İZAYDAŞ´ı ziyaret etti...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, 2026´YA KİLİTLENDİ

    İZAYDAŞ, 2026´YA KİLİTLENDİ

    Gerçekleştirdiği yatırımlar ve projelerle geleceğe güvenle bakan sektörün lider kuruluşu İZAYDAŞ, 2013 yılı çalışmalarını Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı´nda yöneticileriyle masaya yatırdı. ..Haberin Devamı
  • İŞTİRAKLER İZAYDAŞ´TA BULUŞTU

    İŞTİRAKLER İZAYDAŞ´TA BULUŞTU

    Geleneksel hale getirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinin buluşması İZAYDAŞ´ta gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı
  • DESTEK HİZMETLERİNDE YENİ SÖZLEŞME

    DESTEK HİZMETLERİNDE YENİ SÖZLEŞME

    İZAYDAŞ´ta destek hizmetlerindeki 71 taşeron çalışanı ilgilendiren 13 aylık yeni sözleşme imzalandı. ..Haberin Devamı
  • Yılmaz ve Demir´e duygu dolu uğurlama

    Yılmaz ve Demir´e duygu dolu uğurlama

    Dilovası Deponi Alanları Sorumlusu M. Baki Zafer Yılmaz ve İdari İşler çalışanı Suna Demir emekli oldu. ..Haberin Devamı