ZEKİ AYGÜN İZAYDAŞ´I İNCELEDİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İZAYDAŞı ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Milletvekili Aygün, İZAYDAŞın sadece çöp depolama alanı değil, aynı zamanda enerji üreten bir kurum olduğuna dikkat çekti.
ÖNCE SUNUM ARDINDAN SAHA TURU
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraçın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş ile birim müdürleri de hazır bulundu. İlk olarak Proje Şefi Onur Uludağ, kurum ve çalışmalarla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Çeşitli soruların da yanıt bulduğu sunumun ardından, Milletvekili Aygüne tesis turu yaptırıldı. Çöp gazından enerji üretim tesisi ve çöp sızıntı suyu arıtma tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Aygün, yetkililerden teknik konularda bilgi aldı.
“SEKTÖR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Zeki Aygün, ziyaretin ardından bir açıklama yaptı. Aygün, İZAYDAŞın yaptığı çalışmaların Türkiyede bu sektör için çok önemli olduğunu belirtti. Milletvekili Aygün, “İZAYDAŞın çalışmalarını yerinde görerek Genel Müdür Saraç ve ekibinden bilgi almak için bir ziyarette bulunduk. Burada sadece çöpler depolanmıyor. Aynı zamanda çöp gazının enerjiye dönüştüğü bir tesis başarıyla çalıştırılıyor. Diğer yandan çöp sızıntı sularının arıtılarak, çevrenin kirlenmesini önleyecek arıtma sistemlerinin yapıldığını gördük. Son derece modern teknolojilerin kullanıldığını öğrendik. Tüm bu çalışmalar çevre ve insan sağlığı için önemli hizmetler. Özverili çalışmalarından dolayı Genel Müdür Muhammet Saraç ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.
“YATIRIMLAR TESİSİN GELECEĞİ İÇİN”
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise ziyaretinden dolayı Milletvekili Zeki Aygüne teşekkür etti. Milletvekilimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk diyen Saraç, bir yandan çevre için hizmet verdiklerini diğer yandan tesisi gelecekte uzun yıllar ayakta tutacak yatırımlar yaptıklarını kaydetti. Genel Müdür Muhammet Saraç, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygüne ziyaret anısına bir hediye takdim etti.
15.09.2013
Haber Resimleri
Diğer Haberler
-
İZAYCAN Karbon Kahramanı oldu
İZAYDAŞ’ın da desteklediği 5. İstanbul Karbon Zirvesi’nde, 26 kuruluş Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından Düşük Karbon Kahramanı olarak ödüllendirildi. ..Haberin Devamı -
23 NİSAN’DA İZAYCAN’A SEVGİ SELİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’nde de büyük heyecanla kutlandı...Haberin Devamı -
TİS görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.
İZAYDAŞ ile TES- İŞ Sendikası arasında 2018-2019 yıllarını kapsayacak toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı. ..Haberin Devamı -
-
Yeni Deniz Süpürgeleri göreve başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Körfezi’nde gemi atık alımı faaliyetlerini yürütürken körfezin korunması ve temizliği için dört adet yeni deniz yüzeyi temizleme teknesi, çevre kontrol botu ve çevre denetim ve kontrol uçağı ile çalışmalarını hızlandırdı...Haberin Devamı