STAJYERLERE BAŞARI BELGESİ



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ,şirket merkezinde kış dönemi staj eğitimini tamamlayacak öğrenciler için özel bir program düzenledi. Stajyerlere başarı belgelerininde verildiği programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “İşinizi sevmek başarının birinci anahtarıdır” dedi.

“BAŞARI İÇİN, YAPTIĞINIZ İŞİ SEVİN”

İZAYDAŞ yemekhanesinde kahvaltılı olarak düzenlenen organizasyona, 2012-2013 kış dönemi staj eğitimini tamamlayacak olan toplam 36 öğrenci katıldı. Stajyerlere hitaben yaptığı konuşmadaiş hayatındaki ara eleman ihtiyacına değinen İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, “Bu anlamda kendinizi küçümsemeyin. Okulda 4 yıl boyunca eğitimini gördüğünüz işinizi sevin ve en güzel şekilde bu mesleği yapmayı düşünün.Sevdiğiniz işi yapamıyor olabilirsiniz. Ama yaptığınız işi severseniz başarılı olma ihtimaliniz artar” şeklinde konuştu.

“DEĞERLERİMİZİ MUHAFAZA EDİN”

Stajyer öğrencilere değerlerimize sahip çıkmalarını tavsiye eden Genel Müdür, “Değerlerimizi asla ihmal etmeyin. Son 25 yıldır dünyada yaşanan hızlı değişim nedeniyle değerlerimiz ciddi bir şekilde erozyona uğruyor. Değerlerimiz çok önemli. Doğruluk, dürüstlük, milletini sevmek, sadakat, aile bütünlüğü, vatanına ve bayrağına bağlılık bunlar çok önemli. Bunları mutlaka muhafaza etmeye çalışın” dedi. Genel Müdür Saraç öğrencilere ömür boyu başarılar diledi ve “Artık bizim de temsilcimizsiniz. İZAYDAŞta işlerin nasıl yürüdüğü, ne tür işlerin yapıldığı hakkında dışarıda bizleri hem tanıtacak hem de temsil edeceksiniz” değerlendirmesini yaptı.

STAJYERLER DE KONUŞTU

Yaklaşık sekiz ay boyunca stajyer olarak İZAYDAŞta görev yapan öğrenciler de tek tek duygu ve düşüncelerini ifade etti. Stajyerler, kurumdaki çalışma ortamlarından memnun kaldıklarını belirterek burada kazandıkları tecrübelerin çalışma hayatlarına çok olumlu bir şekilde yansıyacağını kaydetti.

Programın sonunda stajyer öğrencilere başarı belgeleri verildi. Törende yöneticiler ve çalışanlar tarafından “en iyi stajyer” olarak Nasır Kartal seçilirken, en az devamsızlık yapan stajyerler Sündüz Sevim ve Eray Çolakoğluna da ayrıca teşekkür edildi.

Haber Resimleri



                 



Diğer Haberler

  • ACIMIZ BÜYÜK...

    ACIMIZ BÜYÜK...

    İZAYDAŞ İdari İşler Şefi Cemal Savaş'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz...Haberin Devamı
  • Bilgilendirme: İZAYDAŞ hafriyat sahası işletmiyor.

    Bilgilendirme: İZAYDAŞ hafriyat sahası işletmiyor.

    Körfez İlçesi İlimtepe yolu üzeri Kuzudere mevkiindeki hafriyat sahasında, kamyonların döküm yaptığı sırada meydana gelen toprak kaymasında iki kamyonun kayarak devrildiği ve bu sahanın İZAYDAŞ tarafından işletildiği haberi yerel basına yansımıştır. ..Haberin Devamı
  • Çalışan memnuniyeti anketi sonuçlandı

    Çalışan memnuniyeti anketi sonuçlandı

    Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İZAYDAŞ çalışan memnuniyeti anketi sonuçlandı...Haberin Devamı
  • Staj başvuruları duyurusu

    Staj başvuruları duyurusu

    2021-2022 yılı kış dönemi staj başvuruları, 09-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında pandemi şartları nedeniyle dijital ortam üzerinden alınacaktır...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ağırladı.

    İZAYDAŞ, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ağırladı.

    Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay İZAYDAŞ’ı ziyaret ederek tesis çalışanları ile bir araya geldi. ..Haberin Devamı