İZAYDAŞ FESTİVAL COŞKUSUNA ORTAK OLDU



Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali ile Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı, , dünyanın 41 farklı ülkesinden 1000i aşkın çocuğu ağırladı. Festivalin sponsorları arasında yer alan İZAYDAŞ, İCAT ÇIKAR-MA adlı yarışmada dereceye giren öğrencilere ve okullarına hediye dağıttı.

BAKANDAN İZAYDAŞA PLAKET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde bu yıl 5.si gerçekleştirilen festivale ilgi çok fazla oldu. Festivalin gala programına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergünün yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Protokol konuşmalarının ardından ödül töreninin yapıldığı programda festival sponsorlarının plaketlerini dağıtan Bakan Ergün, katkılarından dolayı İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraça da teşekkür plâketi verdi.

HEDİYELER İZAYDAŞTAN

Törende ayrıca İCAT ÇIKAR-MA adlı “fen-teknoloji ve bilişim” konulu drama yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile okullarına ödülleri takdim edildi. Sahnede başarılı öğrencilerle bir araya gelen İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç öğrencilere hediyelerini bizzat dağıtırken, son olarak protokol üyeleri İZAYCAN ve dereceye giren öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yarışmada dereceye giren okullardan; İzmit 50.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okuluna birincilik ödülü olarak Projeksiyon ve Perde, Darıca Zeki Gezer Ortaokuluna ikincilik ödülü olarak Akıllı Tahta, Kartepe Derbent Ortaokuluna üçüncülük ödülü olarak Fotokopi Makinesi, Başiskele Özel Conk Bayırı Ortaokuluna En İyi Metin Ödülü ve İzmit Emek Dayanışması Ortaokuluna En İyi Sahne Tasarımı ödülü olarak da Yazıcı hediye edildi.

İZAYCANLA HATIRA FOTOĞRAFI 

Öte yandan İZAYDAŞın sosyal sorumluluk projesi olan çevreci çocuk İZAYCAN maskotu da festivale renk kattı. Dört günde 230 bin kişinin ziyaret ettiği festival alanında çocuklar, çevre dostu İZAYCAN maskotuna da büyük ilgi gösterdi. Farklı ülkelerden gelen misafir çocuklar bile İZAYCAN ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştı. 26.04.2013


Haber Resimleri



                 



Diğer Haberler

  • HELAL OLSUN HÜLYA ABLA...

    HELAL OLSUN HÜLYA ABLA...

    Elimiz bir türlü varmadı işte yazmaya... ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ atık sektörünün okulu

    İZAYDAŞ atık sektörünün okulu

    İki ayda çoğu üniversiteli 1000 öğrenci tesisi gezdi, projeler hakkında bilgi aldı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı sektörün ufkunu açıyor

    İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı sektörün ufkunu açıyor

    İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı, Yeterlilik Testleri Düzenleme konusunda uluslararası yetkili kurumlar arasında yerini alıyor...Haberin Devamı
  • BAŞKAN TOLTAR´DAN İZAYDAŞ´A ZİYARET

    BAŞKAN TOLTAR´DAN İZAYDAŞ´A ZİYARET

    Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, şirket yöneticileri ve eski mesai arkadaşlarına iade i ziyarette bulundu. ..Haberin Devamı
  • GENEL SEKRETER YARDIMCISI OKUMUŞ, İZAYDAŞ İLE TANIŞTI

    GENEL SEKRETER YARDIMCISI OKUMUŞ, İZAYDAŞ İLE TANIŞTI

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İZAYDAŞ´ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı