İZAYDAŞ´tan SEMPOZYUM ÇIKARMASI
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetim Genel Müdürlüğünün öncülüğünde Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Atık Yönetimi Sempozyumu, Antalyada gerçekleştirildi. Yaklaşık 750 uzmanın yer aldığı ve “Daha Temiz Türkiye” mesajının ön plana çıktığı sempozyuma İZAYDAŞ adeta çıkarma yaptı.
15 KİŞİLİK EKİPLE
Atık yönetimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi, geliştirilmesi, ilgili kuruluşlarla bilgi alışverişinde bulunulması ve sektördeki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı düzenlenen sempozyum toplam dört gün sürdü.
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Baltanın da katıldığı sempozyumda İZAYDAŞı, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Özel Kalem Yusuf Yazıcı, Danışman İsmail Akbaş, Proje Şefi Onur Uludağ, Laboratuvar Şefi Erkan Baysal, İdari İşler Şefi Recep Kartal, Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Kalaycıoğlu, Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Helin Esenlik, Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaş, Deponi Sorumlusu Zafer Baki Yılmaz, TAYÇED Genel Sekreteri Osman Boz, pazarlama çalışanı Gökhan Tilki, Çevre Yönetim Sistemleri görevlisi Bertan Görhandan oluşan 15 kişilik ekip temsil etti.
ULUDAĞ VE ULUTAŞTAN SUNUM
İZAYDAŞ yönetimi, atıkların kaynağında ayrı toplanması, bertarafı ve geri dönüşümü konularında yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışıldığı sempozyumda iki farklı konuda sunum gerçekleştirdi. Proje Şefi Onur Uludağın “Tıbbi Atık Yönetiminde Yakma” ve Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaşın “Biyogaz ve Enerji Üretim Tesisi İşletilmesi” başlıklı sunumları, sempozyumda ilgi gören sunumlar arasında yer aldı.
Bu arada sempozyumun platin sponsorluğunu üstlenmesinden dolayı İZAYDAŞa teşekkür plaketi takdim edildi. İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş kurumun plaketini, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Baltanın elinden aldı.
STANDA YOĞUN İLGİ
Öte yandan sempozyumda İZAYDAŞın açtığı stant yoğun ilgi gördü. Sempozyumun katılımcı ve ziyaretçilerine kurumla ilgili broşürler dağıtılırken, gelen sorular yanıtlandı, detaylı bilgilendirmeler yapıldı. İZAYDAŞ yetkilileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve sektör temsilcilerinin önemli bir kısmı ile fikir alışverişinde bulunma imkanı elde etti. Bakan Yardımcısı Muhammet Baltanın İZAYDAŞ standına gösterdiği özel ilgi dikkatlerden kaçmadı. Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Çevre TVde İZAYDAŞ ile ilgili bilgiler verirken, sempozyumda TAYÇED de stant açarak ilke ve çalışmalarını anlatma imkanı buldu. 24.04.2013
Haber Resimleri

Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ ailesi bir ve beraber
İZAYDAŞ yönetici ve çalışanları kurban bayramı tatili öncesinde geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. ..Haberin Devamı -
Cevabi basın açıklaması;
Son günlerde İZAYDAŞ Solaklar Evsel Atık Düzenli Depolama Alanındaki koku problemi ile ilgili şikâyetler, yanlış ve eksik bilgilerin düzeltilmesi ihtiyacını ortaya çıkarmıştır...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, yılın ilk yarısını değerlendirdi
İZAYDAŞ, 2018 yılının ilk altı aylık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ailesi vatan nöbetinde
15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin ikinci yıldönümünde, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen anma etkinliğine akın eden binlerce vatandaş gibi İZAYDAŞ Ailesi de vatan nöbetine devam etti...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Akademi 42. mezunlarını verdi
Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İZAYDAŞ Akademi 42. döneminde, çeşitli üniversitelerden gelen stajyer öğrencilerini ağırladı...Haberin Devamı