İZAYDAŞ, ENERJİ VERİMLİLİĞİ FUARI´NDA



Enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasının amaçlandığı 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, İstanbulda gerçekleştirildi. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç fuarda “Enerji Verimli Ürün ve Teknolojiler” başlıklı oturumun başkanlığını yaptı.

DÜNYA MARKALARI BİRARAYA GELDİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı koordinasyonu, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan Türkiyenin ilk ve tek Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı (UEVF), bu alandaki kamu ve özel sektörün önemli temsilcilerini bir araya getirdi. İstanbul WOW Convention Centerda düzenlenen organizasyonun açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptı.

10 BAŞLIKTA OTURUM VE PANEL

UEVF 2013 kapsamında yapılan çeşitli oturum ve panellerde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, özel sektör temsilcileri ve akademisyenler bildirilerini sundu. UEVF 2013 forumunda tartışılan konulardan bazıları şöyle; “Dünyada ve Türkiyede Enerji Verimliliği Çalışmaları Örnekleri ve Sonuçları, Bölgesel Isıtma Ağları, Sanayide Enerji Verimliliği Stratejileri, Bina ve Hizmetler Sektöründe Enerji Verimliliği Stratejileri, Ulaşım Sektöründe Enerji Verimliliği Stratejileri, Sürdürülebilir Finansman Modelleri, Enerji Verimli Ürün ve Teknolojiler, İdari ve Kurumsal Yapı ve Yapılanmalar, Enerji Arz Güvenliği ve İklim Değişikliği Bağlamında Yenilenebilir Enerji, Ürün ve Hizmet Sunumları.”

SARAÇ OTURUM BAŞKANLIĞI YAPTI

Forumda yer alan “Enerji Verimli Ürün ve Teknolojiler” başlıklı oturumun başkanlığını ise İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç yaptı. “ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi”,“Hibrid ve Elektrikli Araçlar ile Toplu Ulaşımda Enerji Verimliliği”, “Elektrikte Tasarruf ve Verimlilik”, “Enerji Verimli Pompalar” başlıklı sunumlarının yapıldığı oturum katılımcılardan ilgi görürken, Genel Müdür Muhammet Saraç yaptığı sunuş konuşmasında enerji kaynaklarını çok daha verimli hale getirmek gerektiğine vurgu yaptı. Saraç, yenilenebilir enerji kaynakları ile enerji tasarrufunun yüksek seviyelere çıkartılmasının, ülke olarak temel hedeflerimiz arasında yer alması gerektiğini belirtti.

 


Haber Resimleri



        



Diğer Haberler

  • Belediyeler Birliği’nden İZAYDAŞ’a övgü

    Belediyeler Birliği’nden İZAYDAŞ’a övgü

    Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin’i ağırladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Ailesi yılın son mesaisinde bir araya geldi.

    İZAYDAŞ Ailesi yılın son mesaisinde bir araya geldi.

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yılsonu değerlendirme toplantısında çalışanlarla bir araya geldi...Haberin Devamı
  • Başkan Karaosmanoğlu’ndan  İZAYDAŞ’a yakın takip

    Başkan Karaosmanoğlu’ndan İZAYDAŞ’a yakın takip

    İZAYDAŞ Yönetim Kurulu toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında gerçekleştirildi...Haberin Devamı
  • Vali Dağlı’dan İZAYDAŞ’a ziyaret

    Vali Dağlı’dan İZAYDAŞ’a ziyaret

    Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşaviri Hasan Zer, İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. Genel Müdür Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Vali Dağlı ve Bakanlık Müşaviri Zer atık yönetimi ile ilgili çalışmaları yerinde incelerken yetkililerden detaylı bilgi aldı. ..Haberin Devamı
  • Özel yetenekli öğrenciler İZAYDAŞ’ta

    Özel yetenekli öğrenciler İZAYDAŞ’ta

    İzmit Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören özel yetenekli öğrenciler İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı