İZAYDAŞ, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ağırladı.
Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay İZAYDAŞ’ı ziyaret ederek tesis çalışanları ile bir araya geldi.
SENDİKALAR İZAYDAŞ’TA
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın ev sahipliği yaptığı ziyarete, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın yanı sıra Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, Tes-İş Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız, İşyeri Temsilcileri ve Birim Müdürleri de katıldı.
TESİS TURU
İftar öncesi düzenlenen tesis turu ile çalışmaları yerinde inceleyen Türk İş Genel Başkanı Atalay, kontrol odasında tesisin çalışma sistemi hakkında bilgi aldı. Daha sonra operatör koltuğuna oturan Atalay, İZAYDAŞ’ın faaliyetlerinin gurur verici olduğunu kaydetti.
ÇALIŞANLARLA BİRLİKTE
Tesis turunun ardından yemekhaneye geçen heyet, vardiya çalışanları ile birlikte iftar yaptı. İftarın ardından çalışanlarla bir süre sohbet eden Türk İş Genel Başkanı Atalay, İZAYDAŞ Genel Müdürlüğünde çay ikramına katıldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Başkan Atalay’ı tesiste ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyaret hatırası takdim etti. Ziyaret toplu bir hatıra fotoğrafı ile son buldu.
11.05.2021
Haber Resimleri








Diğer Haberler
-
-
Düzenli Depolama Meslek Standardı
“Ulusal Yeterlilik” hazırlanmış olup; söz konusu yeterlilik, kalite ve kabul edilebilirlik açısından değerli görüş ve önerilerinize sunulmuştur...Haberin Devamı -
AÇIK TEŞEKKÜR
04 Ağustos 2023 Cuma günü tesisimiz sınırları içerisinde yer alan depolama sahasında aşırı sıcaktan kaynaklı reaksiyon sonucu yangın meydana gelmiş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İZAYDAŞ Acil Durum Müdahale Ekipleri ve kardeş kurumlarla tam bir işbirliği içinde yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştır...Haberin Devamı -
29. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri sahiplerini buldu
İZAYDAŞ’ın katkılarıyla Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen 29. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri sahiplerini buldu. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, IFAT Eurasia Fuarında ziyaretçilerini ağırlayacak.
İZAYDAŞ, IFAT Eurasia Fuarında ziyaretçilerini ağırlayacak. ..Haberin Devamı